Gong

Gongbad med lätta yoga rörelser

Välkommen till en kvälls-workshop med Hatha Vinyasa Yogapass och efterföljande Gongbad


Datum: Söndag 29 Januari 2023

Gongbad:  15.00 till 17.00

Plats: Freyvägen 1a, Saltsjöbaden – Lätt att ta sig hit med både bil och SL – Det finns gott om gratis parkering.

Ta med dig: Din egen yogamatta (finns att köpa), liggunderlag, varma kläder, raggsockor, kudde mm det du behöver för att känna dig bekväm under Gongbadet. Filt finns att låna


Gongbad är en uråldrig metod som ger djup avkoppling till kropp & själ.

Du är välkommen att Gongbada för rent välbefinnande, förebyggande eller terapeutiskt syfte.


Forskning visar att allt i universum vibrerar. Detta inkluderar att våra kroppar vibrerar i varje cellnivå till en viss frekvens. Vår kropp består av ca 80 % vatten vilket gör att vibrationer påverkar vår kropp ner till varje cellnivå.


Stressen har rotat sig i vårt samhälle och spridit sig ned till skolåldrar. Att stressen ökat i vårt samhälle beror på olika saker där huvudsakliga skälet är att vi inte tar oss tid för återhämtning. Stress har varit nödvändigt för människans överlevnad. Problem uppstår när stressen är konstant.


Med Gongbad, badar du i ljudets vågor, dess vibrationer och frekvenser av varje gong. Den enda prestation du behöver göra är att delta i ett avslappnat tillstånd, där ditt undermedvetna sinne får djup avkoppling.


En återhämtning som hjälper dig att både må och prestera bättre i vardagen.

I samband med Yogaklass ger Gongen en extra fördel, då i slutet av lektion är kropp och sinne mer mottagliga.

Men det går alldeles utmärkt att bara köra ett enskilt gongbad och få sköna och välgörande upplevelser.


Pris och Bokningsinformation

395 kr för deltagande på enbart Gongbad 15.00-17.00


Bokas via rita@passionforyoga.se. Begränsat antal platser!


Familjepris, två vuxna och barn erbjuds på förfrågan!

Mina Instrument

Du kommer att kunna uppleva både planetgong och symfonisk gong hos mig


Planetgongen är stämd i en unik frekvens som gör att den vibrerar på en djupare cellnivå som stärker dig utifrån ditt unika behov av att läka gamla karmiska sår. Min planetgong har en förmåga att läka både omedvetna och medvetna karmiska sår som djupt nertryckt trauma, sorg, stress, ångest, depression mm.


Symfoniska gongen är tillverkad för att erbjuda en rik bukett av toner och övertoner som möjligt.

Båda mina gongar är kompisar som både pratar och samverkar med varandra för ditt maximala välbefinnande. De har en förmåga att verka på 70 000 olika frekvenser med en healingförmåga som når djupt in, ända ned till cellnivå. När du upplevt detta kommer du att förstå att detta inte bara är ett musikinstrument utan ett verktyg som kan används för välbefinnande och terapeutisk syfte.


Upplevelsen är som en inre massage där all mental begränsning minskar, vilket gör att du hinner släppa taget. Vilket leder till både avslappning och insikter.